Vila-seca ret homenatge a la regidora Sandra González

El saló de sessions, ple de gom a gom, s’omple de llàgrimes

Ha estat un ple diferent. El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat aquest divendres dia 29 d’abril a les 19 hores s’ha omplert de llàgrimes al seu inici durant el moment d’homenatge a la regidora Sandra González Rodríguez, que ens va deixar fa pocs dies fruit d’una greu malaltia.

La presència de la seva família ha traslladat al ple moments molt emotius, sobretot durant la intervenció de l’alcalde i de tots els portaveus dels grups municipals, i molt més encara durant la interpretació musical del “Cant dels Ocells”, a càrrec de la jove violoncel·lista del Conservatori Municipal de Vila-seca, Elna Solórzano.

Pel que fa a l’aprovació d’acords, el ple municipal ha aprovat la modificació de crèdits número 03/2022 del pressupost municipal, així com l’establiment i ordenació de l’annex 10 de l’ordenança fiscal 4.1 de preus públics. Un altre punt ha estat l’aprovació de la integració de l’assistència sanitària amb la seguretat social dels funcionaris provinents de la mutualitat nacional de previsió de l’administració local (MUNPAL) de l’Ajuntament.

D’altra banda, el ple ha aprovat també per unanimitat dels 20 regidors la modificació dels estatuts del Patronat Municipal de Música i del Patronat Municipal de Turisme que permetrà l’ampliació dels membres que han de formar part del Consell Rector dels dos patronats.