Vila-seca en Comú qüestiona el funcionament dels plans d’ocupació

Critiquen que només s’hagin atorgat dos places d’agent cívic de les sis convocades

Vila-seca en comú.

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha enviat un comunicat de premsa on manifesta la seva decepció amb la relació definitiva de persones admeses i excloses del procés selectiu dels llocs de treball d’agent cívic del Pla d’Ocupació Municipal 2020. La formació critica que només s’hagin atorgat dos places d’agent cívic de les sis convocades. 

 

Consideren que el procediment de selecció hauria de ser menys excloent i fer-se un acompanyament i un assessorament més actiu per ajudar al veïnat a tramitar la sol·licitud.

 

Des de la formació liderada per Mario Téllez manifesten que certs requisits haurien de de transformar-se per valors puntuables, però no excloents. Per posar un exemple exposen que no s’hauria de requerir el carnet de conduir a un agent cívic. Aquest fet “es contraposa amb la voluntat de la corporació de promoure el transport públic”.

 

Un altra factor que qüestionen és la manca de seguiment i acompanyament per tramitar la sol·licitud. Lamenten que cinc persones hagin estat excloses definitivament  per no indicar el perfil professional al qual aspiraven. “Situacions d’aquest tipus són clarament esmenables”, manifesten.

 

Per tots aquests motius demanen que es repensi el sistema de baremació vigent per aconseguir que sigui menys restrictiu. “El principal objectiu d’un pla d’ocupació en la conjuntura actual hauria de ser aconseguir que totes les places ofertades es cobreixin,” manifesta Téllez.