Vila-seca en Comú proposa ampliar el servei de socorrisme

Vila-seca en Comú demana perllongar els mesos que dura el servei i ampliar l’horari de vigilància fins les 20h

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha presentat en el registre d’entrada municipal una proposta de moció per ampliar els mesos que dura el servei de socorrisme al municipi del Tarragonès, tot seguint les recomanacions de la Plataforma Sos Socorristes. També proposen perllongar l’horari de vigilància fins les 20:00 hores. Enguany el servei de prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme de les platges de la Pineda va començar el dia 6 de juny i finalitzarà el 29 de setembre amb un horari de 10 a 19 hores.

Des de Vila-seca en Comú consideren l’ampliació del servei de vigilància marítima quelcom imprescindible per un municipi que té per objectiu aconseguir major desestacionalització turística. A més, entenen que és una proposta que pot ajudar a salvar vides ja que des del mes de maig les platges ja presenten una ocupació raonable.

Cal recordar que el passat 28 maig una nena de cinc anys va morir mentre es banyava a la platja de la Pineda. El servei de socorrisme a la platja encara no estava actiu, cosa que va generar crítiques per part de la Plataforma Sos Socorristes.

Els Comuns també recullen a la moció la demanda de la Plataforma SOS Socorristes per impulsar la creació d’una llei de seguretat per a les platges catalanes.