Pau Figueres, en concert a l'Auditori Josep Carreras

El proper divendres 7 de febrer a les 9 del vespre Pau Figueres Quartet presentarà el seu treball “Nada nuevobajo el sol” en concert a l’Auditori Josep Carreras. El quartet està format per Darío Barroso, guitarra; Ismael Alcina, baix elèctric; Arnau Figueres, percussió, i el mateix Pau Figueres, guitarra i synth.
Pau Figueres és un guitarrista espectacular que aborda la música des de diferents angles i conceptes interpretatius, entén i estudia la guitarra com a instrument transversal. Alhora com a brillant intèrpret de la seva pròpia música i com a prestigiós músic acompanyant, sessionista i productor, es mou en infinitat de gèneres musicals, estils i projectes. Les seves composicions originals són reflex i resultat del seu personal enfocament cap a la guitarra i cap a la música.
Actualment Figueres forma part de la banda de l’artista espanyol Alejandro Sanz, guanyador de múltiples premis Grammy i Grammy Llatí, amb qui està de gira recorrent el món. Ha treballat a més amb artistes com RufusWainwright, Vic Mirallas, Carles Benavent, Sílvia Pérez Cruz, Mayte Martin, Judit Neddermann, Jonah Smith, Alfonso de Vilallonga, Manolo Garcia, AnitaZengeza, Coetus, Ebra, Tal Ben Ari, per nomenar alguns.
Després del seu debut com a líder (Premi Enderrock Millor Àlbum de Folk i Noves Músiques 2015) Pau Figueres presenta el seu segon àlbum “Nada nuevobajo el sol” en el que uneix amb excepcional mestratge les vibracions del Flamenc i de les músiques d’avui impulsant la guitarra cap a terrenys mai abans explorats.
Les entrades es poden adquirir des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori i al web www.auditorijosepcarreras.cat.