Més de 13.000 persones han visitat ja el Pessebre de Sorra de la Pineda

Pessebre de sorra a la Platja de La Pineda. CEDIDA

Un total de 13.487 persones han visitat ja el tradicional Pessebre de Sorra ubicat al Parc del Pinar de Perruquet de la Pineda, que enguany compleix el seu 20è aniversari.

El Pessebre de Sorra, que va començar-se a construir a principis de desembre, es podrà visitar fins el proper 8 de gener, en horari de 10.00 a 21.00 h.

Aquest any, la construcció del Pessebre va anar a càrrec de diversos artistes provinents dels Països Baixos, Dinamarca, Letònia i, també, de casa nostra, que van donar forma als 280 m3 de sorra (més de 400 tones de pes) i que ocupen una superfície total d’uns 200 m2.

Cal recordar que aquest any s’han incorporat algunes novetats destacades, com ara  les millores pel que fa a l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda amb la instal·lació de rampes als accessos de les monumentals escultures.

A més del Pessebre de Sorra, tothom que ho desitgi podrà passejar-se per les diferents parades d’artesans que es troben just al costat. Concretament, les parades es podran visitar fins el dia 5 de gener d’11.00 a 19.00 h.

En tots els actes esmentats es vetllarà pel compliment de les recomanacions i mesures de seguretat, distància social i higiene vigents.