Alumnes italians visiten l’Ajuntament de Vila-seca

Un total de 18 alumnes del centre procedent de Sicília estan gaudint d'un programa ple d'activitats pensades per enriquir la convivència

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Alumnes i professors de Batxillerat italians del Liceo Statale Pascasino de Marsala fan una estada d’una setmana a Vila-seca. El grup d’estudiants ha visitat aquest matí l’Ajuntament, on han estat rebuts per la tinenta d’alcalde i regidora d’Ensenyament, Manuela Moya.

Un total de 18 alumnes del centre procedent de Sicília estan gaudint, juntament amb els vila-secans de 1r de Batxillerat de l’Institut Vila-seca, d’un programa ple d’activitats pensades per enriquir la convivència entre els alumnes mitjançant excursions lúdico-culturals a Barcelona i Tarragona; una visita als llocs d’interès de Vila-seca i classes ordinàries al mateix institut. Enguany, com a novetat, els alumnes participen en el projecte e-twinning, que consisteix en el coneixement de la cultura i festes de Marsala, a través d’exposicions parlades de les seves tradicions per part de l’alumnat sicilià. Els alumnes vila-secans, quan visitin Marsala el proper mes d’abril, també els explicaran les festes i tradicions de Vila-seca i Catalunya.

A la imatge, els 18 joves italians i les seves professores del centre educatiu de Sicília, acompanyats dels seus amics vila-secans i la directora de l’Institut Vila-seca, Mercedes Bermejo, en una foto de record a l’entrada de l’Ajuntament.