Vila-seca en Comú proposa crear una APP per a que el veïnat notifiqui incidències

Afirmen que l’any 2015 l’Ajuntament va contractar la creació d’una APP d’aquestes característiques però no s’ha implementat

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha anunciat que presentarà en la propera sessió plenària una moció amb l’objectiu d’iniciar els tràmits per desenvolupar una APP que permeti al veïnat del municipi notificar incidències d’una manera ràpida i directa.

Concretament proposen crear una aplicació que permeti seleccionar la categoria d’equipament que es desitja mencionar i marcar la incidència, tot possibilitant que s’ adjunti una fotografia, un suggeriment i/o la geolocalització. D’aquesta manera, s’evitaran tràmits burocràtics, es fomentarà la participació ciutadana i es podran solucionar incidències amb més rapidesa.

Els Comuns recorden a la moció que l’any 2015 l’Ajuntament va contractar la creació d’una aplicació informativa per a mòbils i tauletes amb un apartat que permetés al veïnat notificar incidències d’una manera còmoda i directa.

Sis anys desprès de l’encàrrec cap de les aplicacions que disposa l’Ajuntament ha incorporat la possibilitat de notificar incidències.

Mario Téllez, portaveu dels Comuns al municipi del Tarragonès, considera que crear un sistema d’aquest tipus pot permetrà democratitzar la gestió del manteniment de l’espai públic i ajudarà a aconseguir una Vila-seca millor ja que tindrem més ulls a tota la ciutat.