Vila-seca dona les gràcies als serveis essencials i voluntariat

Per les persones que van treballar durant el confinament provocat per la pandèmia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El passat dissabte Vila-seca va aplegar prop de 700 persones a l’Acte d’Homenatge i Reconeixement a les persones i els col·lectius dels serveis essencials i de voluntariat del municipi, que van treballar durant el confinament provocat per la pandèmia de la COVID19.

Organitzat per l’Ajuntament de Vila-seca, l’acte va tenir lloc al Pavelló Municipal d’Esports i va aplegar diversos col·lectius i serveis essencials que van treballar a Vila-seca durant la pandèmia com ara, entre d’altres, els sanitaris, la Residència, les farmàcies, les botigues de queviures i menjar, la Policia Local, el voluntariat, els pagesos o el personal de neteja.

L’acte, que va ser conduït pel periodista vila-secà Xavier Graset, va començar amb la projecció d’un vídeo dedicat a tots els serveis essencials i de voluntariat; seguidament, l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, va dirigir unes paraules d’agraïment a tots aquests col·lectius.

La jove violinista Jennifer Panebianco va protagonitzar la primera actuació musical de la nit, juntament amb el seu pare Alfredo Panebianco i, a continuació, la Dra. Mireia Aymamí, metgessa del Centre de Salut de Vila-seca, va pujar a l’escenari per adreçar unes paraules en nom de totes les persones homenatjades. L’acte va finalitzar amb l’actuació de la cantant vila-secana i participant al programa de La Voz d’Antena 3, Yamilet Wilson.