Més de 3000 persones visiten l’exposició Cosmos al Castell de Vila-seca

La propera exposició que es podrà veure al Castell de Vila-seca serà “El ressò del silenci”, del vila-secà Jordi Forniés

L’exposició “Cosmos. Mirar a la foscor entre les estrelles de Mayte Vieta”, que s’ha pogut visitar al Castell de Vila-seca des del dia 8 de juliol fins al passat 13 de novembre, ha acollit un total de 3.015 visitants.

Del nombre de visites realitzades durant aquests 4 mesos, un 25% han estat joves, concretament menors de 18 anys; el 70% han estat visitants d’edats compreses entre els 18 i els 59 anys i el 5%, majors de 60 anys. Pel que fa a la procedència, un 33% són gent del municipi de Vila-seca, un 52 % de la resta de Catalunya i un 15% d’altres poblacions d’Espanya i fins i tot d’Europa.

Cal recordar que aquesta exposició, la quarta que s’ubica al Castell de Vila-seca fruit del conveni de col·laboració amb la Fundació Vila Casas, ha convidat als visitants a viatjar a llocs llunyans que es parlin de l’univers, la terra, la natura i la seva conservació. Les fotografies de l’artista, internacionalment reconeguda, tenen com a intenció retenir el temps, crear inquietud a l’espectador, a través de la imaginació i els somnis, de manera que el treball que s’ha pogut veure al Castell és fruit de la seva experiència personal.

La propera exposició que es podrà veure al Castell de Vila-seca serà “El ressò del silenci”, del vila-secà Jordi Forniés. La data d’obertura serà el pròxim 2 de desembre i finalitzarà el 26 de febrer de 2023.