La Vall de l’Arrabassada votarà el futur de la Ciutat Residencial aquest dissabte

La consulta es farà aquest dissabte 14 de gener i podran votar els veïns de la Vall de l'Arrabassada, Músics, Savinosa, Antibes, Rafael Casanova, Via Augusta i Ernest Lluch

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El projecte de la Ciutat Residencial ha aixecat fortes crítiques d’ençà que es van conèixer alguns dels seus detalls. Enfront de la denunciada falta d’informació i el rebuig de part del veïnat a la proposta de la Generalitat, la Plataforma Pro-Llevant ha convocat una nova consulta veïnal per a tots els ciutadans que es trobin a la zona de la Vall de l’Arrabassada de la ciutat de Tarragona. La pregunta escollida: SÍ/NO Estic d’acord en el fet que la Ciutat Residencial es converteixi en un alberg.

La consulta tindrà lloc aquest dissabte dia 14 de gener al Carrer Josep Carner (davant del supermercat Spar) de 10.00 a 19.00 hores. Com en les altres ocasions, no es tracta només d’un “si” o un “no”, sinó de pronunciar-se a favor d’una alternativa al projecte: centres sociosanitaris, centres educatius o centres esportius.

El veïnat que podrà participar en aquesta consulta és el de la Vall de l’Arrabassada, Músics, Savinosa, Antibes, Rafael Casanova, Via Augusta i Ernest Lluch.

A més, des de la Plataforma Pro-Llevant recorden que per poder votar cal acreditar-se amb qualsevol d’aquests documents: DNI/NIE, escriptura propietat, contracte de lloguer o certificat d’empadronament.

Aquesta consulta veïnal arriba després de la taula informativa que va tenir lloc el passat 17 de desembre, a la Vall de l’Arrabassada on van explicar als veïns ”el que està passant a la ciutat residencial i com el seu president, Josep Mª Bertran, ens va tancar la porta quan ens vam presentar i li vam demanar per col·laborar en fer una consulta veïnal. Es va negar en rotund, i quan li vam preguntar: “i si els veïns t’ho demanen?” Va respondre: “si convé dividirem el barri” Ens sembla una gran falta de respecte als veïns aquesta resposta”.