Tot a punt per celebrar el Diumenge de Rams a Tarragona

A partir de les 17h començarà la Processó del Diumenge de Rams des de la parròquia de Sant Joan

Avui al matí ha començat el Diumenge de Rams tarragoní amb la benedicció de palmes i rams seguit de la processó, que ha emprès la marxa des del carrer de les Coques fins a l’interior de la Catedral. Una vegada la processó ha arribat, l’arquebisbe ha pres la paraula durant la Missa Pontifical de Diumenge de Rams.

Ara arriba el torn de la Processó del Diumenge de Rams, organitzada per la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió. La processó començarà a les 17h i sortirà de la parròquia de Sant Joan amb el pas Entrada Triomfal de Jesús a Jerusalem. L’itinerari marcat recorrerà l’església de Sant Joan Baptista, Mitja Lluna, Gasòmetre, Soler, plaça Corsini, Cañellas, el tram central de la Rambla Nova, Unió i Mitja Lluna.

D’altra banda, el Viacrucis amb la venerada imatge del Sant Crist de la Sang tindrà lloc a les 19h des de l’església de Natzaret fins a la Catedral, on es farà una petita predicació alhora que es canta l’Stabat Mater. L’acte, organitzat per la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang, conclourà al tornar a l’església de Natzaret.