Torna el ‘Tasta Salou’ cada dijous amb la participació de 14 restauradors

Cada dijous, al vespre, es podran descobrir les creacions de cada un dels restaurants participants

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou i Raventós Codorniu, reprèn les jornades gastronòmiques ‘Tasta Salou’.

Un total de 14 establiments oferiran, els dijous a partir de les 19 h, una degustació que variarà cada setmana, maridada amb un vi o cava del celler Raventós Codorniu, pel preu de 5 euros.

Els restaurants participants són: Restaurant Cook & Travel; El Totxo Taverna; Boquet Restaurant; Braseria L’Estació; Restaurante La Taverna; Sushi Kai Salou; Huma; La Teca Salou; Taberna El Tirador; Mrkt Mercat de Edu Cuesta; Castillo de Javier; Mesón del Segoviano; La Venus de Pepe i House of Illusion.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va dir que aquesta iniciativa demostra que “Salou continua oferint una oferta gastronòmica de qualitat i que estimula el sector”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “la tornada de Tasta Salou és una mostra més de l’empenta que té el sector de la restauració local”.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques de cada setmana, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou.