Detingut a Constantí un conductor per anar begut, sense carnet i saltar-se un control

L'han perseguit pels carrers de la Canonja i els barris de Ponent de Tarragona fins a arribar a Constantí

Els Mossos d’Esquadra han detingut la matinada d’aquest dilluns, 24 de juny, un conductor per conduir sota els efectes de l’alcohol, sense permís i saltar-se un control policial. Els fets han tingut lloc al voltant de les 4.30 hores, quan la Guàrdia Municipal de la Canonja ha fet aturar el vehicle, però el conductor ha fet cas omís a les indicacions i ha fugit del lloc.

Els vigilants municipals de la Canonja van començar a perseguir-los i van alertar els Mossos d’Esquadra. La persecució va seguir pels carrers de la Canonja i els barris de Ponent de Tarragona fins a arribar a Constantí, on els agents el van poder aturar. En fer-li la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu de 0,4 mg/l. A més, van poder comprovar que l’home havia perdut tots els punts del carnet i estava conduint sense permís.

Per aquest motiu, l’home, de 32 anys i veí de Tarragona, va ser detingut pels delictes de conducció temerària, conducció sense permís per pèrdua de punts i per desobediència als agents de l’autoritat. A més, també se li va interposar una denúncia administrativa per conduir sota els efectes de l’alcohol.