Tanca la Llar de Jubilats de Creixell com a mesura preventiva pel Coronavirus

Imatge d'arxiu de la Llar de Jubilats i Pensionistes de Sant Jaume de Creixell. CEDIDA

Donada la situació d’excepcionalitat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, que criden a augmentar les mesures en matèria de prevenció davant l’extensió de la malaltia provocada pel virus COVID-19, l’àrea delegada de la Gent Gran de l’Ajuntament de Creixell ha decidit tancar temporalment l’ediifici municipal de la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell.

D’acord amb aquesta decisió, a partir d’avui dimecres11 de març i fins el proper dimecres dia 18 de març, la Llar de Jubilats romandrà tancada i sense cap activitat. Si calgués augmentar en el temps aquesta mesura preventiva de tancament de la Llar, es comunicarà oportunament.

Pili Romero, responsable de l’Àrea de Gent Gran a l’Ajuntament de Creixell, crida a “extremar les precaucions atés que, en general, els usuaris de la nostra Llar de Jubilats són persones grans i es troben en el segment de població vulnerable per aquesta malaltia”.

A més, Romero informa que la mesura s’ha coordinat amb la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Roda de Berà, Maria Teresa Ferré, jaque hi ha molts socis i sòcies de la Llar que són del municipi veí.