Sabor Salou arriba a la seva 9a edició

La mostra gastronòmica se celebrarà a la capital de la Costa Daurada els dies 10, 11 i 12 de maig

L'alcalde, Pere Granados, i la regidora Julia Gómez en la presentació del Sabor Salou. Foto: Julio Collado

Salou tornarà a ser un any més el centre de la gastronomia de la Costa Daurada. El cap de setmana del 10, 11 i 12 de maig se celebrarà la novena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a la restauració local i als productes DOP i gourmet del territori. Més d’una trentena d’estands oferiran tota mena de menjars, begudes i productes. Els expositors, que comptaran amb un espai de terrassa, tenen l’obligació de comptar com a mínim amb una degustació a 1,50 euros per tal que ningú es quedi sense poder degustar alguna tapa per motius econòmics.

La fira gastronòmica començarà divendres a les 12.30 hores amb una demostració culinària per part de tres restauradors locals que serà emesa en directe a través de l’emissora de ràdio Onda Cero. A les 18.00 hores es donarà el tret de sortida al Sabor Salou, que obrirà divendres de 17.00 a 22.00 hores, dissabte d’11.00 a 22.00 hores i el diumenge d’11.00 a 20.00 hores.

La música anirà a càrrec d’Europa FM, que tindrà instal·lada una carpa amb DJ. En aquest sentit, Europa FM, conjuntament amb Vermut Yzaguirre, organitzen dissabte i diumenge de 12.00 a 14.00 un vermut musical solidària, on els diners recaptats aniran destinats a les associacions benèfiques de Salou. Entre les diferents activitats de les quals es podrà gaudir durant els tres dies hi ha tasts de vi, tasts d’oli, tallers de cocteleria, cursos de cuina, tallers de cuina per a nens i xerrades d’alimentació saludable.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la importància del Sabor Salou per la ciutat i ha assegurat que “els salouencs esperen aquests dies perquè és una experiència de germanor i bon ambient al costat d’un plat de menjar”. A més, Granados ha volgut destacar “l’esforç dels restauradors per renovar-se i superar-se cada vegada més”, aconseguint així que Salou sigui “un referent gastronòmic”.