Pere Granados iniciarà el mandat en minoria després de perdre la confiança en David González

Des de la formació no es tanquen portes i valoren positivament les converses amb ERC

Membres de la formació de Sumem per Salou durant la roda de premsa. Foto: Laura V-M

L’alcalde en funcions i candidat a la reelecció, Pere Granados, ha donat a conèixer en quin punt es troben les negociacions de formar govern de cara al proper dissabte dia 15, dia en el qual s’investirà a l’alcalde dels propers 4 anys.

Després de perdre la confiança en el cap de llista del PSC, David González, per haver iniciat converses paral·leles amb la resta de formacions amb l’objectiu de fer fora de l’alcaldia a Sumem per Salou, Pere Granados tanca la porta al portaveu però no a la formació, encara que hauran de guanyar-se la seva confiança de nou.  “Considerem molt greu que sent la força guanyadora intentin fer-nos fora. González ha tingut una actitud deslleial i tenim un problema de confiança”, assenyala Granados. Volen arribar a acords i enteses amb aquelles forces polítiques que siguin lleials al govern i als principis del municipalisme, i no tanquen la porta a ningú.

Pel que fa a les converses amb ERC des de la formació les valoren positivament, no només pel contingut municipalista, sinó pel tarannà de les persones, expliquen. Tot i anar per bon camí, no tenen previstes reunions abans del dissabte. Per aquest motiu Pere Granados es presentarà per governar en minoria, amb 7. “Nosaltres el dia 15 ens presentarem a la reelecció, i com el pacte que David González ha volgut fer en contra nostre ha fracassat, seré proclamar alcalde d’acord amb la llei”, conclou.

L’alcalde en funcions ha volgut matisar que les negociacions, que fins ara es presentaven com a trencades amb el Partit Socialista, no s’han trencat perquè “mai s’ha donat peu a negociar”.