La música electrònica de elrow Family & Friends arriba aquest estiu a Salou

La marca espanyola elrow s'estrena en l'escena dels festivals d'estiu amb "elrow Family & Friends" al municipi

Aquest matí s’ha presentat a Salou el festival estiuenc de música electrònica “elrow Family & Friends”. La marca espanyola elrow ha anunciat l’arribada d’aquesta cita el pròxim 15 de juliol, la marca promet que serà una de les festes més grans i boges que s’ha realitzat mai. El festival començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 2 de la matinada. Les entrades estaran a la venda a partir d’aquest dijous, 6 d’abril. El preu serà de 50 euros abans que s’anunci els artistes, un cop anunciats els caps de cartell el preu podrà apujar fins al 70 euros.

Amb una previsió de més de 30.000 assistents, elrow Friends & Family promet una enorme festa que se celebrarà al cap Salou. “Gent ballant de cara al mar” així ho ha resumit el CEO i fundador de elrow, Juan Arnau. Aquesta aposta estiuenca, que es realitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, vol atraure el turisme juvenil (tant nacional com internacional).

Pere Granados, alcalde de Salou, ha explicat els beneficis que comportarà la realització d’aquest festival: entre d’altres ha destacat la rellevància, a escala internacional, que Salou es converteixi en seu d’aquest festival sense precedents. L’alcalde ha destacat la importància d’oferir un producte de qualitat per poder assegurar un turisme que sigui bo per la ciutat.

A l’acte de presentació han assistit el CEO i fundador de el row, Juan Arnau, l’alcalde de Salou, Pegre Granados, i la regidora de Cultura

Una marca internacional consolidada aposta per la Costa Daurada
elrow és una de les marques més destacades a escala internacional dintre de l’escena electrònica. Aquesta ha celebrat durant el 2016 un total de 88 espectacles, dels quals 57 han exhaurit les entrades disponibles, en llocs tan famosos com ara Ibiza, Madrid, Miami o Londres. A banda, durant aquest estiu, la marca espanyola tindrà presència en festivals de renom com ara Tomorrowland, Mysteryland o Electric Zoo.

Àngela S. Aramayo