Concentració de gairebé 100 cotxes a la 3ª Trobada de Vehicles Clàssics a Creixell

El passat diumenge 23 de setembre va tenir lloc a Creixell la tercera edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell, amb la participació de gairebé 100 vehicles clàssics. Als voltants del Casal Municipal s’hi van concentrar un total de 90 cotxes clàssics i 5 motos. Més de 1.000 persones van passar el matí pels carrers del voltant del Casal Municipal per contemplar aquestes enyorades joies del motor del segle XX.

L’acte estava organitzat pels Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú i el Ball de Diables de Creixell, amb el suport de les regidories de Turisme i Festes de l’Ajuntament de Creixell. També hi ha col·laborat el Motor Club Creixell-MDC Racing i el Motor Club del Ford Fiesta de Catalunya, així com diferents patrocinadors privats. A primera hora del matí, els membres del Ball de Diables de Creixell van preparar un esmorzar típic català de seques amb botifarra.

Tots els cotxes clàssics i les motocicletes van quedar exposades davant i als voltants del Casal Municipal, al nucli històric de Creixell. Durant l’esdeveniment es va fer lliurament de diferents reconeixements a alguns dels participants; com per exemple, es va lliurar un premi al vehicle clàssic millor restaurat. També va ser guardonat el vehicle clàssic que havia vingut de més lluny, essent el guanyador un pilot de Lleida. El premi pel cotxe més antic va ser per un Jaguar de l’any 1959. El reconeixement per al vehicle local va ser per un Seat 600 de la creixellenca Rosalía Gabaldà. Així doncs, es va fer un reconeixement a la motocicleta més antiga que va ser una Bultaco Tralla de l’any 1956, propietat de Francesc de l’Arboç. La regidora de Festes de l’Ajuntament de Creixell, Pili Romero, va presidir l’acte de lliurament de reconeixements i premis.

Al final de la trobada, tots els vehicles participants van fer una ruta per diferents municipis del Baix Gaià. L’esdeveniment es va cloure amb un dinar de germanor a Torredembarra.