Se suspèn la Festa de l’Oli Nou de Constantí a causa de la pandèmia

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Constantí ha comunicat la suspensió de la tradicional Festa de l’Oli Nou, a conseqüència de la pandèmia per la Covid-19. La cita, que tradicionalment se celebra a finals del mes de novembre, arribava enguany a la seva vintena edició i aplega cada any a centenars de persones al pati de la cooperativa per gaudir d’un bon esmorzar i tastar l’oli de la nova collita.
Des de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre s’informa que tot i que la festa no se celebrarà, la cooperativa estarà oberta de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 17 a 19 h per adquirir l’oli de la nova collita, envasat sota la marca pròpia “Vil·la de Centcelles” i inclòs en la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Siurana.  Durant aquest mes de novembre i fins a mitjans de desembre es vendrà l’oli a preu de fira: 2 litres a 11,50 € i 5 litres a 25 €.
Després de 19 edicions la Festa de l’Oli Nou de Constantí s’ha consolidat com un dels esdeveniments del calendari cultural i gastronòmic del municipi.