Mikel Erentxun i la Festa del Playback, actes centrals de les Festes d’Estiu de la Pobla de Mafumet

El concert de l’ex cantant de Duncan Dhu destinarà tota la seva recaptació a col·laborar amb l’Associació de síndrome de Down de Tarragona

Els pobletans estan d’enhorabona ja que, poc a poc, van recuperant la normalitat prèvia a l’esclat de la pandèmia. Sempre des de la màxima prudència i seny, l’Ajuntament ha programat enguany la Festa Major de Sant Joan i, a continuació, les habituals Festes d’Estiu, que el municipi està gaudint des del passat cap de setmana i fins la Diada de Catalunya.

Entre els primers actes celebrats hi destaquen el taller “És necessària la lluita feminista i LBGTIQ+?”, la sessió de cinema a la fresca amb la projecció del film d’animació “Trasto” i la
master class de Zumba, organitzada per l’Associació Familiar Més 30. Tots tres esdeveniments han deixat ja pas al segona cap de setmana d’activitat, per al qual l’Ajuntament ha programat el concert “Anna d’Ivori i l’Orquestra de la URV”, en un recital que tindrà lloc a la Carpa del Pavelló, a les 22 hores del 10 de juliol. Les persones interessades a assistir-hi podran fer-ho de manera gratuïta però amb inscripció prèvia aquí.

La veu de Duncan Dhu, a la Pobla

S’arribarà així a la nit del 17 de juliol, quan la Pobla celebrarà un dels actes centrals d’aquestes Festes d’Estiu: el concert protagonitzat per Mikel Erentxun, ex cantant de la icònica banda basca Duncan Dhu i que arriba al municipi pobletà per presentar el seu treball en solitari “El último vuelo del hombre bala”. L’actuació també inclourà alguns dels èxits més destacats de la seva etapa a Duncan Dhu, fent així les delícies dels nostàlgics i dels amants de la bona música, a través d’un artista de llarga trajectòria i prestigi dins del seu gremi.

A més, aquest concert tindrà un rerefons solidari, ja que l’Ajuntament en destinarà la recaptació íntegra a col·laborar amb l’Associació de síndrome de Down de Tarragona. Les entrades, al preu de 10 euros, ja estan a la venda al Casal Cultural, de 9 a 13h i de 17 a 20h.

Junt amb aquest concert, l’altre moment àlgid de les Festes d’Estiu arribarà la nit del 24 de juliol, amb la celebració de la 29a Festa del Playback. Les persones interessades a participar-hi podran formalitzar la seva inscripció fins al 14 de juliol al Casal Cultural, en horari de 19 a 20 h i tot facilitant un USB amb la música de la cançó a interpretar.

La Festa del Playback és un dels esdeveniments més esperats i celebrats en el calendari lúdic de la Pobla, ja que permet gaudir de cançons universalment conegudes, interpretades en rigorós playback pels veïns del municipi. La diversió i l’entreteniment estan garantits en una gala que, amb cada edició, és única i diferent.

Més enllà d’aquestes dues propostes destacades, la Pobla ha programat actes per als aficionats a la música, com ara el concert de la Jove Orquestra Intercomarcal (31de juliol) o el tribut a Fito y los Fitipaldis (7 d’agost), per als cinèfils, amb la sessió de cinema a la fresca amb el film “Scooby! (21 d’agost) o per als aficionats als vehicles clàssics, amb la trobada que tindrà lloc el 18 de juliol, entre altres cites imprescindibles.

El programa complet de les Festes d’estiu està disponible aquí.

A la Pobla, festa segura

La totalitat de les activitats i esdeveniments previstos tindrà lloc en espais a l’aire lliure i seguint el protocol antiCovid vigent al municipi, que passa per la limitació d’aforament dels espais a on tindran lloc els espectacles, el control de temperatura i rentat de mans amb gel hidroalcohòlic en l’accés als recintes, el manteniment de la distància de seguretat i l’ús obligatori de mascareta en tot moment. A més i com sempre, el cos de vigilants municipals i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil vetllaran per garantir una festa segura per a tothom, mentre que la Comissió de Festes i la Brigada municipal posaran tot el seu esforç i il·lusió per fer de les Festes d’estiu un nou èxit organitzatiu i participatiu.