L’Ajuntament del Morell suspèn el que resta del cicle cultural “Dijous d’estiu”

La regidoria de Cultura i Festes opta per aturar aquestes actuacions a la fresca per responsabilitat i precaució per la Covid-19

L’Ajuntament del nostre municipi, des de la regidoria de Cultura i Festes, ha convingut suspendre el que resta del cicle cultural “Dijous d’estiu”. En total, cinc propostes de circ, música i teatre de carrer que havien de tenir lloc des del pròxim 13 d’agost fins al 3 de setembre.

Pocs dies després d’haver ajornat la segona setmana de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, el consistori lamenta haver de prendre de nou una decisió d’aquest tipus, però creu que ara cal ser conseqüent i evitar riscos pel que fa a la pandèmia de la Covid-19.

Malgrat això, val a dir que les regidores, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas, estan molt satisfetes de com es van desenvolupar les primeres cites d’aquest cicle cultural, entre el 2 i el 16 de juliol, en què va quedar palès que es pot dur a terme cultura segura. “El públic va ser molt responsable i va complir amb totes les mesures adoptades, mentre que els artistes van agrair molt el fet de poder actuar en la situació actual”, indiquen.

Finalment, volen reivindicar que des del consistori se seguirà apostant per la cultura, en la mesura del possible, tal com ha fet des de sempre el nostre municipi.