L’Ajuntament de Constantí se suma un any més al programa de contractació de joves en pràctiques

Amb l’objectiu d’oferir oportunitats formatives i laborals als joves i per tal de reduir l‘atur juvenil, l’Ajuntament de Constantí participa un any més del Programa Joves en Pràctiques del Servei d’Ocupació de Catalunya. D’aquesta manera, s’ofereix a les persones inscrites a la Garantia Juvenil i amb estudis acabats, l’oportunitat de ser contractades en pràctiques durant almenys 6 mesos a jornada completa.

A través d’aquesta iniciativa, des del 30 de setembre s’han incorporat 3 joves que donaran suport a diferents departaments de l’Ajuntament: concretament, s’han incorporat en tasques de suport a la Llar d’Infants, a la Biblioteca Municipal i a l’Escola d’Adults.

Entre els requisits per participar d’aquest programa cal tenir entre 16 i 29 anys, tenir la titulació requerida i estar inscrit al programa europeu de Garantia Juvenil.

Des de l’Ajuntament de Constantí es confia en que aquestes contractacions seran una bona oportunitat per aportar talent jove a l’administració i donant oportunitats formatives a les persones contractades.