La Pobla de Mafumet clou la seva Festa Major d’hivern

En aplicació de les mesures contra la Covid-19 decretades pel PROCICAT, els actes festius van ser cancel·lats, a excepció dels fets litúrgics

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Prop de 60 persones van assistir, ahir a la tarda, al final de la Novena en el marc de la Festa Major del Lledó, a la Pobla de Mafumet.

Aquest acte -que també va ser ofert en streaming a través del canal municipal de YouTube, a on també es va poder seguir la Missa Solemne- va suposar el punt i final al programa d’actes que, degut a la pandèmia i a les mesures antiCovid aplicades pel PROCICAT, van ser limitades als fets litúrgics de la Novena i la Solemne Processó.

En acabar la Novena, els habitants de la Pobla van tenir l’oportunitat d’apropar-se a la imatge de la Mare de Déu del Lledó per venerar-la, respectant sempre les mesures antiCovid.

Finalment i com a cloenda de les celebracions, l’Ajuntament va publicar al seu canal de YouTube un vídeo específicament creat per a l’ocasió, sobre la història de la Mare de Déu del Lledó i la Festa Major d’hivern.

El vídeo està disponible a través d’aquest enllaç: https://youtu.be/Qkr1WnYezvM

La Festa Major, a casa

D’altra banda i amb la voluntat d’apropar la Festa Major a les llars pobletanes, l’Ajuntament havia activat dues iniciatives participatives. La primera d’elles va consistir en animar la població a decorar els balcons particulars, ja fos amb banderes de la patrona o amb elements decoratius com ara llums, cintes amb els colors propis de la Mare de Déu del Lledó, etc. Així mateix, l’Ajuntament també va convidar els infants pobletans a descarregar i acolorir el dibuix de la patrona.