El Duatló de la Pobla arriba a la seva desena edició

La prova tindrà lloc el 23 d’octubre seguint el protocol Covid i també inclourà la celebració d’una cursa infantil

Els amants de l’esport i, més concretament, del duatló, tenen una cita imprescindible a la Pobla de  Mafumet el proper dissabte 23 d’octubre. I és que, després del parèntesi obligat per la pandèmia, el  Duatló pobletà torna per celebrar la seva desena edició. Com sempre, Running Solutions i l’Ajuntament  de la Pobla col·laboren en l’organització d’aquesta prova per a la qual ja s’han obert les inscripcions.  Les persones interessades en participar-hi ja poden inscriure-s’hi de manera telemàtica, a través del  web duatlopoblamafument.com. el termini d’inscripcions acabarà el 19 d’octubre o un cop assolit el  nombre de places disponibles, que és de 600. Enguany i degut a la situació pandèmica, no hi haurà  inscripcions presencials d’última hora. 

Tots els participants hauran d’afrontar un exigent recorregut format per 5 quilòmetres de cursa a peu,  18 quilòmetres en BTT i 2,5 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar el circuit. L’organització ha previst  també categories individuals i per parelles, que poden ser mixtes. A més, també hi haurà curses  infantils i premis per als millors duatletes de les diverses categories masculines, femenines, per  parelles i competidors locals. 

Així mateix, la prova tindrà lloc seguint un estricte protocol antiCovid, per la qual cosa la sortida tindrà  lloc de manera esglaonada i en grups reduïts, mentre que la mascareta serà obligatòria en el moment  de la recollida del dorsal i en l’entrada a boxes. Finalment, l’arribada es produirà amb accesos espaiats i respectant la distància de seguretat. 

D’altra banda, des de l’organització es recorda als participants que la recollida de dorsals, l’entrega  d’obsequis d’inscripció (motxilla i bidó) i el check in de la bicicleta es farà per ordre i segons la cita  prèvia assignada, en la franja horària de 15 a 16.30 h, mentre que el Duatló donarà inici a partir de les  17 h, en grups de sis participants i cada cinc segons. 

D’altra banda, l’esport centrarà també l’activitat lúdica a la Pobla ja aquest proper ca de setmana, atès  que del 15 al 17 d’octubre el municipi acollirà la celebració dels Ranking Games 2021. Es tracta d’un  esdeveniment esportiu per a empreses, corporacions i institucions amb vocació guanyadora i  competitiva, que promou l’esport com un eix de vertebració interna i un aparador de la pròpia marca.

Els Ranking Games giraran al voltant del Ranking Center. Aquest espai, ubicat al Pavelló municipal,  esdevindrà l’epicentre de l’activitat, tota vegada que reunirà els serveis d’informació, acreditació,  magatzem per als equips i atenció als mitjans de comunicació. 

L’objectiu és l’èpica esportiva i la promoció de marca mitjançant equips competitius i compromesos  professional i personalment amb l’empresa, corporació o institució a la qual representen en  l’esdeveniment. Els equips inscrits participaran en set modalitats esportives: sogatira, bàsquet 3×3,  tenis taula, pàdel, natació, running 10 km i ciclisme BTT. 

La competició comptarà amb un total de 16 equips, vuit d’ells en categoria masculina i vuit més en la  modalitat mixta, que hauran de competir amb un vestuari esportiu personalitzat de l’entitat que  representin. Cal destacar que, més enllà dels premis per mèrits esportius, l’entitat amb un millor  disseny d’uniforme rebrà un premi especial de l’organització. 

Amb aquestes dues iniciatives, la Pobla de Mafumet segueix apostant clarament pel foment de la  pràctica esportiva com a camí cap a un estil de vida saludable. A l’habitual oferta d’instal·lacions i  modalitats esportives que poden ser practicades al municipi, i que es veu completada amb  l’organització d’iniciatives consolidades com són la Bicicletada popular, les caminades populars, els  campionats de futsal a l’estiu o el propi Duatló, ara s’hi afegeix una nova proposta, innovadora i que  promou la pràctica de l’esport en equip i en el marc de l’entorn laboral, com són els Ranking Games.