El PP de Salou qualifica els impostos de 2018 de “poc transparents”

Han anticipat que no votaran a favor d´uns pressupostos que consideren continuistes

Els populars han qualificat de inconcebible que hi hagi tres partides pressupostàries que no concretin la despesa. Com és possible que sota els conceptes de “despeses diverses”, “esdeveniments no programats”; i “fons de contingències” pressupostin gairebé 2,5 milions d´euros?. Això només denota manca de planificació i poca rigorositat, a més d’una falta de transparència absoluta. Els nostres veïns tenen el dret a saber en què ens gastem els seus impostos, i evidentment, així és impossible” ha manifestat Mario García, portaveu del PP a Salou.

Pel líder popular “És evident que l’equip de Govern té prioritats molt diferents a les reals del nostre municipi, per que pressuposten en comunicació institucional i despeses diverses d’alcaldia més de 170.000 € mentre que la quantiat destinada a promició de la ciutat és de només 25.000 €”.

A més, els populars han qualificat d’excessiva la partida pressupostària destinada al capítol de personal, en considerar que no és normal que gairebé el 40% del pressupost, gairebé 16,5 milions, vagi destinat a pagar nòmines. Segons García: “És inconcebible que des de l’any 2012 aquesta partida hagi crescut quasi dos milions d’euros. Qualsevol empresa en aquesta situació estaria destinada a la fallida”.

Finalment han criticat la manca de planificació a l’hora d’executar les inversions previstes a l’actual pressupost, on gairebé 1,5 milions d´euros no s’han materialitzat, gran part dels mateixos destinats a infraestructures i obres als carrers, quan existeix un reclam social referent a la manca de manteniment dels mateixos.