Detingut per robar un mòbil intimidant a la víctima amb una navalla a la Canonja

La Guàrdia Municipal va localitzar a l’autor corrents per una zona boscosa a prop del lloc dels fets

La Guàrdia Municipal de la Canonja a les 07:50 h aproximadament va rebre trucada d’un home informant que mentre descarregava objectes de la seva furgoneta de treball va observar com un una persona sospitosa es trobava pels voltants d’un altre furgoneta que també estava descarregant per la zona.

Quan l’alertant va anar a veure si li havia robat alguna cosa de la seva furgoneta, va comprovar que efectivament li faltava el seu telèfon mòbil i que el presumpte autor marxava corrents del lloc.

El propietari del telèfon mòbil també va anar corrents darrere d’ell per tal d’aturar-lo però el lladre li va exhibir una navalla de grans dimensions. 

La Guàrdia Municipal, amb la descripció facilitada per diversos testimonis, va iniciar recerca pel lloc, trobant a una persona que coincidia plenament amb la descripció corrents pel mig d’una zona boscosa.

Els funcionaris municipals van aconseguir aturar-lo i en realitzar-li l’escorcoll superficial van trobar el telèfon mòbil de la víctima.

Al lloc també van arribar diverses dotacions del cos de Mossos d’Esquadra les quals van trobar la navalla a prop de la zona on es va aturar l’home.

Finalment l’home, amb diversos antecedents policials, va ser detingut per un presumpte delicte de robatori amb violència i/o intimidació.