Constantí premia les compres al comerç local amb 600 euros en premis

Aquest dijous s’ha fet el sorteig dels premis de al campanya “Compra a l’octubre i el noviembre será un regal”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dijous s’ha fet a l’Ajuntament de Constantí el sorteig de les butlletes guanyadores de la campanya “Compra a l’octubre i el novembre serà un regal” que han organitzat la Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Constantí amb l’objectiu de promocionar el comerç local. En total, s’han repartit 600 euros en premis, consistents en 2 vals de 30 €uros, 6 vals de 20 euros i 42 vals de 10 euros que es podran bescanviar en qualsevol dels comerços adherits a la UBC.

Els guanyadors/es es poden consultar al web de l’Ajuntament de Constantí: https://web.constanti.cat/2021/11/05/sorteig-de-la-campanya-compra-a-loctubre-i-el-novembre-sera-un-regal/, i a les xarxes socials de l’Ajuntament i de la UBC.

Amb l’objectiu d’incentivar i dinamitzar el sector del comerç de proximitat, s’ha realitzat aquesta nova campanya que premia les compres realitzades en els comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí entre els dies 18 i 30 del passat mes d’octubre. Per cada compra realitzada d’un import igual o superior a 10 euros als comerços de la Unió de Botiguers, s’ha pogut omplir una butlleta que ha donat opció a participar en el sorteig dels vals de compra.

Aquests vals de compra tindran validesa només durant el mes de novembre del 2021 i seran vàlids exclusivament en les botigues adherides a la Unió de Botiguers. El vals que no s’hagin utilitzat quan acabi el mes de novembre quedaran anul·lats.