Ciutadans Tarragona reclama posar fi al punt negre que suposa el gir a Cala Romana des de l’N-340

Viiñuales proposa mesures provisionals com la prohibició del gir i la instal·lació d’un semàfor

0
420
Accés a la Cala Romana des de la N-340. Cedida.

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha sol·licitat al Govern municipal “la prohibició provisional del gir a Cala Romana des de l’N-340 perquè és un punt negre de les carreteres del nostre municipi, especialment a l’estiu”.

Davant els incidents i les eternes reivindicacions dels veïns de la zona, Viñuales proposa “prohibir provisionalment el gir de l’accés Cala Romana des de l’N-340, perquè es faci un canvi de sentit a la següent rotonda i, posteriorment, la instal·lació d’un semàfor per regular aquest complicat accés”. Viñuales considera “urgent” dur a terme aquesta mesura provisional fins que es dugui a terme una solució definitiva, que passaria per “instal·lar una rotonda o sistema viari que es consideri més adient tècnicament”.

Finalment, el portaveu taronja ha manifestat que, donat que part de l’N-340 va passar a mans de l’Ajuntament el passat mes d’abril, “demanem que no es demori la situació de perill existent a la zona i que, en cas que fruit de l’acord de traspàs entre Ajuntament i Estat fos una obra a càrrec de l’Estat, s’insti al mateix a la seva immediata execució”.

FER UN COMENTARI