Uns joves turistes confinats en un hospital de Tarragona es munten una festa

Un grup de joves amb coronavirus que havien d’estar confinats va muntar el passat cap de setmana una bona festa pels passadissos de l’Hospital Sociosanitari Francolí de Tarragona. Els nois eren alumnes de diversos instituts de Navarra que havien vingut a passar uns dies a Salou, segons va avançar el Diari de Tarragona.

Després d’estar de festa per diverses discoteques de la capital de la Costa Daurada, alguns dels nois van començar a notar símptomes i quan es van fer les proves van donar positius. Com que els joves estaven lluny de casa, es va decidir que la millor opció era confinar-los en l’Hospital Sociosanitari Francolí de Tarragona.

No obstant això, els joves no estaven disposats al fet que el coronavirus els arruïnes el seu viatge de final de curs i es van muntar la seva pròpia festa al centre sanitari. Els nois van ser enxampats corrent pels passadissos, anat d’una habitació a una altra, ballant, gravant vídeos en diverses zones de l’hospital i, fins i tot, sortint per les finestres.

El personal sanitari van haver de cridar l’atenció als joves i els van advertir verbalment. Des d’aquell moment, l’ICS ha reforçat la vigilància al centre per evitar que es repeteixin festes similars. L’Hospital Sociosanitari Francolí és el centre on, si és necessari, es derivaran els turistes que donin positiu per coronavirus durant la seva estada a la regió sanitària del Camp de Tarragona.