Una gata queda paralítica per un tret d’escopeta al centre de Tarragona

Ha acabat sent sacrificada a causa de la gravetat de les lesions

Imatge d'arxiu d'un gat negre

Una gata ha hagut de ser sacrificada després de quedar paraplègica en rebre el tret d’una escopeta de balins a Tarragona. Una veïna d’una zona propera a l’avinguda Rovira i Virgili que acostuma a donar menjar i aigua als gatets del carrer ha trobat l’animal malferit, ple de sang, arrossegant les cames del darrere i amb forts signes de dolor.

Ràpidament, la dona ha portat l’animal al veterinari, que a primer cop d’ull li han detectat un petit forat a l’esquena. Segons fonts de la clínica veterinària consultades per LA CIUTAT, en un principi es pensaven que es podria tractar de la mossegada d’un gos que l’hagués atacat, però un cop li han fet una radiografia han vist que tenia un balí allotjat que li haurien disparat amb una escopeta o una pistola.

El balí ha xafat la columna vertebral de la gata, provocant-li una lesió medul·lar i deixant-la paralítica de tren inferior. A causa de la gravetat de les lesions, per les quals l’animal fins i tot es feia a sobre les necessitats, s’ha decidit que finalment el millor era sacrificar-lo i donar-li l’eutanàsia. “Era una gateta de carrer, però estava esterilitzada i era molt dòcil”, apunten des de la clínica veterinària.