Tretze restaurants participen a “La Part Alta somriu a la crisi” 2020

Les jornades enogastronòmiques de la Part Alta tindrà lloc de l'1 al 29 de febrer

Imatge de la presentació de "La Part Alta Somriu a la Crisi" 2020. Foto: Julio Collado

La Part Alta de Tarragona acollirà de l’1 al 29 de Febrer una nova edició de les jornades enogastronòmiques La Part Alta Somriu a la Crisi, que enguany comptarà amb la participació de 13 restaurants, quatre més que en l’edició anterior. Repetiran Àpats Quattros, AQ, Arcs, El Llagut, Frida, Palau del Baró, Punt i a part, Racó de l’Abat i Sandoll Restaurant, als que s’hi afegeixen els restaurants Alvocat, Filosofia, Merceria 34 i Seasons.

Amb l’objectiu d’oferir menús a preus inferiors als habituals, la proposta gastronòmica tindrà menús i menús de degustació a un preu de 22 i 32 euros dependent del restaurant. L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA), amb la col·laboració dels cellers, aposta per fer una ruta enogastronòmica per les DO del territori i dona continuïtat a la iniciativa de regalar una ampolla de vi com el que consumeixin al restaurant per endur-se-la a casa. Els cellers encarregats d’oferir les 11 referències que formaran la carta de vins seran URV, Rosa Maria Torres, Celler de Capçanes, Covides, Baronia del Montsant, Bodegues Pinors, Celler Mas Bella i Hertat Vall Ventós.

La presidenta del Patronat de Turisme, Laura Castel, ha destacat l’èxit d’assistència a les jornades “amb xifres al voltant dels 6.000 participants els darrers anys” i ha assegurat que “ja s’han fet un lloc en el calendari gastronòmic de la ciutat”. Per la seva banda, el president de l’ARPA, Julio Rebenaque ha explicat el valor “la gastronomia i els vins del nostre territori són emblemes de la nostra identitat Amb aquesta acció volem apropar-los a públics molt diversos i impulsar la cultura del vi”.