Tarragona suspèn els concerts i les obres de teatre de tot l’octubre

L’Ajuntament de Tarragona pren noves mesures per reduir l’afectació del contagi de la Covid-19 després de la crida de les autoritats sanitàries d’aquest cap de setmana per contenir la pandèmia. Per aquest motiu, l’alcalde de Tarragona ha anunciat tres mesures d’aplicació immediata:

  1. Tota l’activitat artística programada aquest mes d’octubre als equipaments municipals (Teatre Tarragona, Camp de Mart, Teatre Metropol i Antiga Audiència) queda suspesa fins al 31 d’octubre. L’activitat programada per Tàrraco Viva es manté, ja que la major part de les activitats són en línia, mentre que les activitats presencials són de petit format i amb aforament molt limitat. Ara bé, queda anul·lat el presstrip previst per aquest cap de setmana amb motiu del Festival Tàrraco Viva i les jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula donades les circumstàncies actuals de la Covid-19.
  2. Fins a finals d’octubre se suspenen les reunions presencials, per la qual cosa les reunions passaran a fer-se telemàticament.
  3. El treball presencial municipal que s’havia de recuperar la setmana vinent queda ajornat fins a finals de mes.

Totes aquestes mesures s’han pres per reduir al màxim la mobilitat, per la qual cosa l’Ajuntament de Tarragona recomana també a les empreses apostar per l’activitat telemàtica en la mesura que sigui possible. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, recorda la necessitat de mantenir la distància social, així com la importància de rentar les mans i fer “tot el possible perquè el nostre entorn estigui el més segur possible”.

Aquestes mesures, si cal, s’aniran ampliant o modificant seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

La programació cultural cancel·lada és: 

CAMP DE MART – CICLE SALA TGN

Ramon Mirabet

Dv. 23 d’octubre, 21h

Sopa de Cabra

Ds. 24 d’octubre, 20h

Sidonie

Dj. 30 d’octubre a les 21h

El petit de Cal Eril

Ds. 31 d’octubre a les 20h

TEATRE TARRAGONA – TEMPORADA TARDOR 2020

24 hores de la vida d’una dona

Ds. 17 d’octubre, 21 h

Por todos los dioses

Dg. 25 d’octubre, 18 h

Rackhmàninov & la 4a de Brahms

Dm. 27 d’octubre, 21 h

El pare de la núvia

Ds. 31 d’octubre, 18 i 21 h

MOSTRA TEATRE JOVE 2020

Mulilla sin desbravar 

  1. 28 d’octubre, 21h