Quatre persones detingudes per un robatori per valor de 1.165 euros al Parc Central

La Guàrdia Urbana de Tarragona també ha denunciat una dona de 47 anys per un pressumpte delicte de furt per valor de més de 400 euros

La Guàrdia Urbana ha detingut quatre persones d’edats compreses entre els 22 i els 51 anys com a presumptes autors d’un delicte de furt. Ahir a les 18.30 h el cos policial va ser alertat pel vigilant de seguretat d’una botiga de roba del centre comercial Parc Central, on asseguraven que tenien retitundes sis persones, quatre d’elles menors, que haurien robat material de l’establiment.

El vigilant de seguretat va explicar que aquestes persones s’emportaven diverses peces de roba utilitzant el cotxet de rodes d’un dels fills d’una de les persones detingudes. L’import de les peces de roba sostretes era de 1.165 €. Durant la identificació els agents van tenir coneixement que a una de les persones adultes li constava un requeriment de cerca i detenció. A l’escorcoll a aquesta persona se li va trobar una navalla plegable a la bossa de mà.

Detingut per ordre de crida i cerca
La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 42 anys que tenia vigent una ordre de crida i cerca. Ahir dimarts a les 19.30 h una empresa amb seu al carrer Domènec Guansé va posar en coneixement dels agents que hi havia una persona molestant els seus treballadors. Quan els agents van arribar a l’oficina van trobar-s’hi una persona estirada al terra del vestíbul de l’edifici. Un cop feta la identificació de l’individu els agents van comprovar que tenia pendent una ordre de recerca, detenció i presentació dictada pel Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus el passat 23 de novembre, motiu pel qual va ser detingut.

Denúncia per furt
La Guàrdia Urbana ha denunciat una dona de 47 anys com a autora d’un possible delicte de furt. Ahir dimarts a les 12.30 h el vigilant de seguretat d’una botiga de roba de Parc Central va avisar que una dona hauria robat material de l’establiment. Quan els agents van parlar amb la dona, van inspeccionar conjuntament el cotxe que tenia aparcat al terrat del centre comercial i van trobar-hi més roba de la mateixa botiga de la qual no podia justificar la procedència. L’import total del material furtat ascendia a 404,8 €. La presumpta lladre ha estat citada a un judici ràpid el proper 4 de desembre.

Denúncia per conduir sense permís
La Guàrdia Urbana ha denunciat administrativament un home de 24 anys i li ha obert diligències com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit.

Ahir dimarts a les 19.27 h la Guàrdia Urbana es va desplaçar a la cruïlla dels carrers Apodaca amb Sant Miquel per atendre les persones implicades en una topada entre una ambulància i un ciclomotor. Cap persona va resultar ferida. Un cop realitzades les identificacions pertinents, els agents van comprovar que el conductor de la motocicleta no disposava de cap tipus de permís ni n’havia tingut mai. A més, el jove va donar positiu en consum de marihuana en el control de drogues.