Sant Magí ja té beguda: Magik Boada

El còctel s'elabora amb El Petonet, cervesa i granissat de llimona

Un còctel ideat per Eduard Boada i José López, creador del licor El Petonet és la nova beguda de les festes de Sant Magí, que fins ara no en disposaven de cap. Es tracta d’una combinació de cervesa, granissat de llimona, llima i El Petonet, que rep el nom de Magik Boada.

Magik Boada es caracteritza, segons els seus creadors, per ser una beguda refrescant, suggerent i de baixa graduació, elaborada només amb ingredients naturals, sense gluten ni làctics afegits. López ha volgut agrair-li a Boada la feina feta durant tants anys i ha llegit unes paraules que aquest va adreçar-li: “Santa Tecla té una beguda pròpia, per què no Sant Magí? Amb una beguda nascuda a Tarragona amb una fabulosa etiqueta com és El Petonet, podríem elaborar alguna cosa. El meu regal és la recepta per la beguda de Sant Magí, si no li agrada estaré trist, però no passarà res”. Avui Eduard Boada està feliç perquè el regal que va fer-li a Eduard López ara esdevé un regal per tots els tarragonins, que podran degustar el nou còctel.

L’artista Josep Maria Rosselló ha estat l’encarregat d’elaborar el logotip i el nom de la beguda, esmenta que s’ha basat “en la màgia que desprèn Eduard Boada”.