La Rambla de Tarragona tindrà una rèplica de la Torre Eiffel

La construcció podria començar a mitjans de l'any que ve

Visitar la Torre Eiffel, o una rèplica d’aquesta, ja serà possible pels tarragonins sense haver de viatjar en lloc. Una promotora de Tarragona s’ha mostrat predisposada a construir una rèplica d’aquest famòs monument a la pròpia Rambla Nova de la ciutat. Els promotors han realitzat una enquesta a més de 200 tarragonins per veure quina podria ser l’acollida del projecte i han assegurat: “La majoria dels tarragonins ens han dit que estarien molt feliços de tindre una petita Torre Eiffel a Tarragona”.

El projecte es podria posar en marxa a mitjans de l’any que. “Si podem, ens agradaria començar a construir-la abans de que començi l’estiu”, han explicat. La construcció o no d’aquest monument es portarà a ple a començaments de l’any 2019 i els promotors , que ja fa 40 anys que tenen la seva empresa a Tarragona, esperen que el projecte es tiri cap endavant per part de l’Ajuntament de Tarragona i han assegurat que ja compten amb el vot a favor d’algun grups municipals de la ciutat.

La Torre Eiffel és un dels monuments més importants de París i des que es va construir en 1889, ha rebut una quantitat molt gran de visitants d’arreu del món.  Al principi, la construcció de la torre va crear molta controvèrsia entre els parisencs, fins i tot alguns artistes de l’època van fer una petició que anava en contra d’aquesta construcció anomentant-la “monstruosa Torre Eiffel”.

 

Bon dia dels Sants Innocents!