La Guàrdia Urbana de Tarragona impedeix que un home es llenci d’una terrassa

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha impedit, la matinada d’aquest dilluns, que un home es llancés des de la terrassa de casa seva al carrer de la Unió. Posteriorment, l’individu, un home de 36 anys, ha estat detingut com a presumpte autor dels delictes de danys lleus i maltractaments en l’àmbit de la llar.

Un ciutadà ha trucat al cos policial poc després de les 2 h de la matinada per advertir que un home estava colpejant els turismes aparcats al carrer de la Unió. Dues patrulles s’han desplaçat a la zona dels fets i han constatat que hi havia cotxes amb desperfectes. Els agents han buscat per la zona el presumpte autor dels fets a partir de la descripció proporcionada, però sense trobar-lo.

Minuts més tard, un veí del carrer de la Unió ha alertat a la Guàrdia Urbana que una persona que vivia a la casa de davant volia saltar des del balcó del seu pis. En desplaçar-se a l’immoble, els agents han sentit els crits d’una dona. La porta del pis d’on provenia el soroll ha estat oberta per un infant de 9 anys, qui lamentava que el seu pare es trobava a la terrassa i volia tirar-se al carrer.

Els policies han accedit a la terrassa, on han trobat l’individu que volia saltar subjectat per la seva dona, que impedia que es llancés. Els agents han aconseguit immobilitzar l’home, malgrat que mantenia una actitud molt agressiva.

La dona ha explicat que ja havia avisat la policia que aquella mateixa nit el seu marit s’havia barallat amb un altre home i que quan el seu home ha tornat a casa ha causat desperfectes al pis i l’ha amenaçat. Aquella mateixa nit també havia sortit completament despullat al carrer i li havia donat diferents empentes. La dona ha explicat que quan el seu marit beu es posa molt agressiu i que tenia por que es tornessin a repetir episodis similars.

L’home ha estat detingut pels delictes de violència de gènere i danys lleus intencionats.