José Luis Martín (PP): “Lamentem la indolència del PSC. Si ens hagués acompanyat per demanar un plenari extraordinari a l’agost, hauríem evitat que la pancarta romangui penjada durant tot un mes”

L’objectiu del Partit Popular de Tarragona era “evitar que la pancarta ‘Llibertat, presos polítics’ acabés penjant del balcó de l'Ajuntament

El portaveu del PP de Tarragona va establir contactes amb PSC i C’S quan “l’alcalde Ricomà –amb la complicitat d’En Comú Podem- va fer ús del seu vot de qualitat per donar aparença de legitimat a una imposició partidista i sectària que demostra el seu menyspreu a la casa de tots els tarragonins, una incapacitat per governar Tarragona i un tarannà d’agitador social més que d’alcalde”.

Per poder instar a l’alcalde a convocar un Plenari extraordinari, es necessita l’acord, d’almenys, 7 consellers. Per aquest motiu, ha manifestat el conseller Martín, “era imprescindible que el grup del PSC ens acompanyés aquesta petició, ja que amb Ciutadans sumàvem 6. Lamentem que els socialistes hagin donat prioritat a les vacances del seus consellers abans que a la urgència de convocar un plenari extraordinari al mes d’agost. Hauríem pogut evitar la imatge que avui ofèn i crispa a més de la meitat dels tarragonins”.

Per últim, el portaveu popular ha declarat: “La nostra responsabilitat és representar i donar veu als veïns de Tarragona els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia. Lamentem la indolència d’un PSC que opta per deixar passar l’estiu davant d’una acció que menysprea a la majoria social tarragonina i dóna la pitjor imatge de la nostra ciutat en plena temporada alta turística”.

“El Partit Popular al govern de la ciutat és la única garantia de que Tarragona es mantingui fora de l’agenda separatista, prioritzi la neutralitat del nostre espai públic i s’ocupi de governar amb eficàcia la ciutat. L’alcalde Ricomà hauria de saber que penjant pancartes no atén a cap de les veritables necessitats dels tarragonins”.