Els jardins del Banc d’Espanya acolliran a Sant Jordi nous tallers científics

Les activitats, gratuïtes, estan adreçades principalment a infants

Els jardins del Banc d’Espanya acolliran el dilluns 23 d’abril, dia de Sant Jordi, el programa d’activitats científiques “Missatges: expressió prehistòrica, romana i química”, adreçades a infants.

Les activitats estan organitzades per l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), els tres centres d’excel·lència que col·laboren amb l’Ajuntament de Tarragona en el projecte per convertir l’edifici del Banc d’Espanya en un centre de difusió del coneixement. La proposta de Sant Jordi continua amb la línia d’activitats de difusió adreçades a escolars que es va iniciar la passada Santa Tecla amb els tallers “Colors”.

Totes les activitats són gratuïtes i es desenvoluparan de 10 a 12 h (principalment adreçades a escolars) i, a la tarda, de 17.30 h a 19.30 h.

Es preveu que les activitats es reprenguin a principis de l’estiu, novament per les festes de Santa Tecla i al novembre, en el marc de la Setmana de la Ciència.

El conseller responsable del projecte del Banc d’Espanya, Francesc Roca, destaca que “és important que el recinte del Banc d’Espanya comenci a associar-se com un espai de divulgació científica i que els centres d’excel·lència amb seu a la ciutat puguin apropar el seu coneixement als infants. Aquest seguit de tallers, conjuntament amb l’obertura al públic dels jardins a principis d’any, demostren que el projecte per transformar el Banc d’Espanya va fent camí”.