Ingressen a presó dos lladres multireincidents per un robatori a l’interior de vehicles

Els detinguts acumulen un total de 79 antecedents policials

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns a Tarragona dos homes de 24 i 26 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona (Tarragonès) i Valls (Alt Camp), com a presumptes autors d’un delicte de robatori a interior de vehicle. La investigació continua oberta i no es descarta relacionar els dos detinguts amb altres fets similars comesos les darreres setmanes. Els arrestats, que acumulen entre els dos un total de 79 antecedents policials, van passar aquest dimecres a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.
Els agents de la policia catalana, en un patrullatge preventiu la matinada d’aquest dilluns, van observar dos homes amb actitud vigilant que caminaven ràpidament pel carrer Jaume I de Tarragona. Els dos individus portaven una motxilla i diverses bosses tipus bandoleres que van cridar l’atenció dels agents.

En l’escorcoll de la motxilla d’un dels sospitosos, els mossos van localitzar un trepant, un rellotge, tres tornavisos, un cúter i un estri per pelar cablejat i, a l’interior d’una de les bandoleres de l’altre individu, van localitzar un martell trenca vidres i unes tisores de jardineria. La manca de coherència entre els dos individus va acabar amb la intervenció del material per part de la policia.

L’endemà, un home va denunciar que havien robat a l’interior del seu vehicle estacionat, i finalment els objectes sostrets van acabar coincidint amb els que havien intervingut els mossos la nit abans.