Feel Vermut i Sons de la Cossetània donen més de mil euros al Telèfon de l’Amistat

Els organitzadors de Feel Vermut i l’agrupació musical Sons de la Cossetània han lliurat al Telèfon de l’Amistat, representat pel pare Mario Buonnano, la recaptació obtinguda a la Trobada de Bandes de Sacs de Gemecs i Gaites. L’acte cultural va ser tot un èxit i es van aconseguir reunir més de mil euros. El import exacte del xec donat a aquesta associació benèfica ha estat de 1.020 euros. El proper 10 de desembre el Telèfon de l’Amistat, gestionat pels Pares Rogacionistes del Santuari del Loreto, complirà 40 anys.

Els sons de les gaites i sacs de gemecs es van donar cita a Tarragona el passat 16 de setembre en el marc d’una trobada organitzada per Sons de la Cossetània, que va reunir a la Part Alta de Tarragona la Banda de Gaitas de Boto Aragonesas (Saragossa), Banda de Gaitas de San Xoan de Páramos (Tui), Gaiteros y Gaiteras de Tierra Plana (Osca), la Sacairada de Vilanova i la Geltrú i Xuntanza de Catalunya (Barcelona), a més de la formació tarragonina, que enguany celebra el seu cinquè aniversari.

Feel Vermut és una marca que es crea l’any 2012 per potenciar el fet social de “fer el vermut”, una tradició popular molt arrelada a la nostra ciutat. Aquest és el quart que se celebra a 2018. Durant sis anys s’han fet de forma ininterrompuda esdeveniments multitudinaris i de petit format amb la complicitat dels bars, la Administració de la ciutat de Tarragona, les agrupacions culturals i els barris. En les actes celebrades fins a la data, Feel Vermut ha lliurat prop de 25.000 euros a entitats benèfiques.