Els càmpings de Tarragona es posen la gorra en solidaritat amb l’AFANOC

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre s’implica amb el càncer infantil. Els allotjaments turístics han comprat més de 2.100 gorres per un valor superior als 4.300 euros

Part del cartell de promoció de la col·laboració entre AFANOC i càmpings. Foto CEDIDA

L’emergència sanitària causada per la COVID-19 ha obligat a impulsar noves accions i buscar sinergies amb agents del territori, ja que el càncer infantil no s’atura. Amb l’objectiu de seguir al costat dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i mantenir la gratuïtat dels serveis que ofereix, l’AFANOC Tarragona ha tancat un acord amb l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre

Els complexos turístics de l’associació, tots ells repartits per la província tarragonina, han decidit bolcar-se amb l’AFANOC i impulsar “Els càmpings es posen la gorra”. Una campanya que es durà a terme el 4 i 5 de juliol i on es regalaran gorres de les anteriors edicions de la festa Posa’t la Gorra! als clients que s’allotgin a les seves instal·lacions durant aquell cap de setmana. Han comprat més de 2.100 gorres per un valor superior als 4.300 euros. 

La voluntat de l’Associació de Càmpings de Tarragona, que també s’ha vist afectada per la pandèmia i està treballant contínuament per garantir que les estades siguin perfectes i segures, és ajudar a l’AFANOC a recaptar fons per mantenir les activitats i projectes, com per exemple la Casa dels Xuklis, una llar d’acollida per a les famílies d’infants i adolescents amb càncer ubicada a Barcelona. Així ho assegura Joan Antón, president de l’entitat: “des de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre estem molt contents de poder participar juntament amb l’AFANOC i ajudar als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Aquest és l’inici d’una llarga relació. Aquesta és una acció solidària més que realitzen les empreses de càmping de la província de Tarragona”. 

Una iniciativa que demostra la implicació de l’Associació i dels diferents càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb la nostra entitat, i que durant dos dies omplirà de colors i solidaritat cada racó de les seves instal·lacions. 

Des de l’AFANOC han volgut agrair el suport i la implicació en aquests temps de dificultats per a molts, però alhora també celebra l’empatia i l’esperit solidari que sorgeix davant les adversitats.

Els càmpings que s’han adherit a la campanya

Càmping PortMassaluca, Càmping Miramar, Càmping Prades Park, Càmping Ampolla Playa, Càmping Playa Montroig Resort, Càmping Sirena Dorada, Càmping Torre de la Móra, Càmping Vendrell Platja, Càmping Cases, Càmping Terra Alta, Càmping Serra de Prades Resort, Càmping Stel, Càmping Alberg Tivissa, Càmping l’Aube.