El carrer Smith recupera l’aparcament en línia entre Pere Martell i Jaume I

L'Ajuntament ha retirat les pilones i ha tornat la zona verda al seu format inicial

El carrer Smtih recupera l'aparcament en línia entre els carrers Pere Martell i Jaume I. Foto: Maria Comabella

L’aparcament en bateria inversa que hi havia situat al carrer Smith, entre els carrers Pere Martell i Jaume I, ja és història. L’Ajuntament de Tarragona ha decidit retirar les pilones que s’havien col·locat fa uns mesos i tornar a fer aquest tram d’aparcament en línia com ja ho havia estat fins fa un parell d’anys.

L’estiu de 2017, l’anterior govern va decidir canviar les places d’estacionament en línia per unes de bateria inversa, mantenint la zona verda, i així guanyar fins a tres noves places d’aparcament. No obstant això, aquesta decisió va aixecar moltes queixes dels veïns del barri del Port, ja que els vehicles ocupaven part de la vorera amb el maleter i es perjudicava el pas de vianants, sobretot quan es portava un cotxet o una cadira de rodes.

Gràcies a les demandes de l’Associació de Veïns del Port, el passat mes de juny es van instal·lar unes pilones per tal que els vehicles no envaïssin la vorera, però l’acció tampoc va resultar efectiva i molts d’ells van acabar trencats. Finalment, el govern actual ha decidit retirar els pilons i recuperar l’estacionament en línia en aquest tram del carrer Smith.