El barri de Sant Pere i Sant Pau recapta 2.000 euros destinats a la lluita contra el Càncer

Aimet, l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros i el president de l'Associació de Veïns Luis Trinidad durant la jornada. Foto: Cedida

L’escola de ball de Sant Pere i Sant Pau BAILAIMET, juntament amb l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau van celebrar, el passat dissabte dia 18 de maig, a la plaça Cuba, una jornada solidària contra el càncer en la que es van recaptar 2.000 euros. Xifra que anirà destinada a l’Associació Española contra el Càncer Catalunya contra el Càncer.

Exhibicions, balls, master class de zumba, actuacions castelleres i fins i tot la participació del concursant del programa de televisió La Voz, Tare Cortés van omplir la plaça i van fer gaudir a tots aquells que van apropar-se i aportar el seu granet de sorra. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, no va voler perdre’s la jornada i va donar el seu suport a una incitativa que busca ajudar als qui ho necessitin.

El president de l’Associació de Veïns, Luis Trinidad, ha donat les gràcies als participants i veïns i anima a que la ciutadania es segueixi preocupant per aquestes qüestions.