Detenen un jove de 22 anys a Bonavista per robar una bicicleta d’alta gamma

La Guàrdia Urbana va detenir ahir diumenge un veí del barri d’Icomar, nascut l’any 1996, com a presumpte autor d’un delicte de furt.

Els agents actuants van observar, al voltant de les 08.40 h, un menor que circulava amb una bicicleta a una velocitat alta per la vorera del carrer 20 del barri de Bonavista. Van aconseguir aturar-lo i van observar que la bicicleta era d’alta gamma. Com que el menor va manifestar que la bicicleta era del seu germà gran, el van acompanyar a l’establiment on aquest treballava. Al germà, però, no li va ser possible justificar de manera versemblant la procedència de la bicicleta i va manifestar que era un regal d’un altre familiar.

Fetes les comprovacions necessàries mitjançant les dades del vehicle (marca, model i número de xassís que identifica la bicicleta de manera inequívoca), a través de l’Oficina de Recepció de Denúncies es va esbrinar que la bicicleta havia estat denunciada com a sostreta a les dependències de la Policia Local de Cambrils el juny de 2017, motiu pel qual es va procedir a la detenció del germà gran com a presumpte autor del robatori de la bicicleta.

El vehicle, valorat aproximadament en 1.400 €, es trobava en bon estat i des de l’Oficina de Recepció de Denúncies es va contactar amb el propietari per fer-li el lliurament.

La Guàrdia Urbana recorda la utilitat de presentar denúncia davant de qualsevol fet il•lícit i aportar totes les dades, incloses fotografies, que puguin ajudar a identificar els béns.