Demà se celebra el Dia Mundial Contra les LGTB-FÒBIES

A les 13 hores es llegirà un Manifest a la plaça de la Font

La conselleria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat una sèrie d’actes amb motiu de la commemoració, el 17 de maig, del dia mundial contra les LGTB-FÒBIES.

Demà al Teatre Tarragona, se celebrarà una jornada on es presentaran les dades del primer any del Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres (SAI) a la nostra ciutat, els resultats de la diagnosi municipal i l’estat de la LGBT-fòbia a Catalunya. L’entrada és gratuïta.

D’altra banda, a les 13 hores, a les escales de l’Ajuntament es llegirà el Manifest del Dia mundial contra les LGTB-Fòbies, per part d’Eugeni Rodríguez de l’Observatori Contra l’Homofòbia.

Programa:

9h del matí, la consellera de Polítiques d’Igualtat, Ana Santos, donarà la benvinguda.

9.15h Presentació del Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres a Tarragona, dades del primer any i reflexió sobre els reptes de futur de Clàudia Viñals del Col·lectiu H2o LGBT. També hi participaran representants del Col·legi de Psicologia de Tarragona i del Col·legi d’Advocats de Tarragona.

10.30h Dades i Diagnosi Municipal de la realitat LGBTI a Tarragona, a càrrec de Raquel Barbier i de Jordi Collado de la Cooperativa Combinats.

11.30h Pausa

12h Situació actual de la realitat LGTBI-fòbica a Catalunya, a càrrec Eugeni Rodríguez, portaveu del Font d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) des de 1985 i president de l’Observatori contra l’homofòbia.