Demà se celebra el Dia Mundial Contra les LGTB-FÒBIES

A les 13 hores es llegirà un Manifest a la plaça de la Font

0
443

La conselleria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat una sèrie d’actes amb motiu de la commemoració, el 17 de maig, del dia mundial contra les LGTB-FÒBIES.

Demà al Teatre Tarragona, se celebrarà una jornada on es presentaran les dades del primer any del Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres (SAI) a la nostra ciutat, els resultats de la diagnosi municipal i l’estat de la LGBT-fòbia a Catalunya. L’entrada és gratuïta.

D’altra banda, a les 13 hores, a les escales de l’Ajuntament es llegirà el Manifest del Dia mundial contra les LGTB-Fòbies, per part d’Eugeni Rodríguez de l’Observatori Contra l’Homofòbia.

Programa:

9h del matí, la consellera de Polítiques d’Igualtat, Ana Santos, donarà la benvinguda.

9.15h Presentació del Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres a Tarragona, dades del primer any i reflexió sobre els reptes de futur de Clàudia Viñals del Col·lectiu H2o LGBT. També hi participaran representants del Col·legi de Psicologia de Tarragona i del Col·legi d’Advocats de Tarragona.

10.30h Dades i Diagnosi Municipal de la realitat LGBTI a Tarragona, a càrrec de Raquel Barbier i de Jordi Collado de la Cooperativa Combinats.

11.30h Pausa

12h Situació actual de la realitat LGTBI-fòbica a Catalunya, a càrrec Eugeni Rodríguez, portaveu del Font d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) des de 1985 i president de l’Observatori contra l’homofòbia.

FER UN COMENTARI