Begoña Floria demana al govern que no descarti el projecte del bus gratuït

La regidora defensa el projecte com una iniciativa sòlida i innovadora que lluita contra el canvi climàtic

La regidora socialista, Begoña Floria, ha fet balanç de la seva etapa com a presidenta de l’EMT destacant les mesures dutes a terme durant el seu mandat. Entre elles ha destacat l’adaptació de l’empresa als nous reptes del segle XXI, en matèria de mobilitat i de lluita contra el canvi climàtic, el redimensionament de l’empresa i la defensa del seu caràcter públic amb la millora de les condicions dels treballadors, impulsar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona i el projecte d’implantació de la gratuïtat de l’autobús urbà pels empadronats, l’augment de la cobertura de la xarxa amb línies noves i la millora de les freqüències, i l’inici de la renovació i modernització de la flota d’autobusos municipals, entre d’altres.

Pel que fa al projecte de la gratuïtat del bus, Floria ha demanat a l’equip de govern actual que “reconsideri el fet de descartar-lo directament, tal com va manifestar l’alcalde Pau Ricomà acabat d’arribar al càrrec. Demano als nous responsables municipals que l’estudiïn a fons abans de fer un pronunciament en ferm, perquè veuran que és un projecte amb garanties tècniques i financeres”, conclou. La regidora defensa el projecte  com una iniciativa sòlida i innovadora que lluita contra el canvi climàtic.

Per acabar, s’ha fet referència a la puntuació que els usuaris donen al servei de l’EMT. Segons les enquestes de satisfacció els usuaris ho valoren amb un notable alt. Amb aquesta dada la regidora es mostra molt satisfeta i ha expressat el seu desig perquè l’EMT segueixi sent un instrument públic en favor de la cohesió social i de la lluita contra el canvi climàtic.