Sandra Ramos anuncia que el PSC farà una oposició “contundent i responsable”

La portaveu del Grup Municipal Socialista recorda al nou batlle que els i les representants són “l’expressió plural i diversa d’una societat que també ho és”

La formació del PSC Tarragona. Foto: Cedida

Després del ple d’investidura d’aquest nou mandat a la ciutat de Tarragona, la nova portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, s’ha mostrat “encoratjada i animada” per afrontar un mandat “inestable”. La socialista també explica que faran una oposició “responsable,”, però que estaran alerta i fiscalitzaran l’acció de govern amb contundència. “Tenim la tranquil·litat de la feina feta”, afegeix Ramos, i posa l’accent en què el nou govern “no fraccioni la convivència de la ciutat de Tarragona, perquè els tarragonins s’ho mereixen tot”. I demana al nou batlle que el plenari continuï sent “l’espai de la paraula i el diàleg”, tot recordant que els i les representants polítiques són “l’expressió plural i diversa d’una societat que també ho és”.

El Partit dels Socialistes de Catalunya va resultar la llista més votada a les darreres eleccions municipals, després del pacte entre 4 forces clarament contraposades ideològicament, Tarragona té un alcalde independentista al capdavant de la ciutat. Els i les socialistes es mostren “orgullosos i orgulloses” de la tasca realitzada aquests últims anys, per això la seva oposició serà ferm, però sense insults, ni desqualificacions, perquè recalquen que no volen caure en frontismes.

Ramos treu pit de la feina feta en els 12 anys del govern de Ballesteros explicant que han treballat “des de la passió pel servei públic i mai des de l’odi, la rancúnia o l’animadversió, per a fer una ciutat millor amb projectes com la Rambla de Ponent, el POUM, la Plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau o l’Anella Mediterrània”.