Ciutadans farà una oposició ferma perquè no s’utilitzi l’Ajuntament per altres finalitats que no sigui millorar

Rubén Viñuales denuncia “la intolerància” d’alguns després de rebre insults quan entrava al Consistori acompanyat per la seva dona i la seva filla de 4 anys

Rubén Viñuales a la porta de l'Ajuntament de Tarragona. Foto: Cedida

“Avui no ha estat un bon dia per Tarragona, no s’ha parlat de neteja, de seguretat, de serveis municipals, de comerç o de turisme”,ha manifestat el portaveu municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, després que el candidat d’ERC, Pau Ricomà, hagi estat investit alcalde amb els vots favorables de JuntsxTarragona, En Comú Podem i la CUP. Viñuales ha titllat el ple de “trist” perquè “és evident que la Cup entrarà al Govern per portar Tarragona de Guatemala a Guatepeor”.

El portaveu municipal de Ciutadans ha criticat a En Comú Podem per “la seva doble traïció als seus votants i a les directrius del seu partit” i ha recordat que “Tarragona no és independentista però la democràcia és de qui en fa ús i prop d’un 40% de tarragonins no van anar a votar el 26 de maig”.

Viñuales li ha advertit al nou Govern que “Cs estarà 4 anys exercint una Oposició ferma i constructiva”, però alhora “atents i vigilants la tasca del Govern independentista” perquè “no s’utilitzi l’ajuntament per altres finalitats que no sigui millorar vida dels ciutadans”. En aquest sentit, li ha preguntat a Pau Ricomà si “governarà per a tots?” i li ha recordat als veïns que senten que aquest no és el seu Govern que “Cs no abandonarà”.

Finalment, el portaveu de Cs ha volgut denunciar públicament “la intolerància d’alguns” quan ha estat increpat i insultat a l’entrar al Consistori acompanyat per la seva dona i la seva filla de 4 anys, fet que ha titllat de “molt greu”.