Parc Central inaugura 3 àrees de carregadors elèctrics per a vehicles

El centre comercial continua la seva aposta per l'ecomobilitat i la sostenibilitat

Façana del Parc Central. Foto: La Ciutat

Parc Central fa un pas més a favor de la sostenibilitat amb la inauguració de carregadors elèctrics per a cotxes, bicicletes i patinets. El centre comercial incorpora a les seves instal·lacions 4 places de càrrega de vehicles elèctrics en col·laboració amb NewCapital2000, S.L. i Hyundai – Augusta Car. També inaugura 10 places d’estacionament i recàrrega de patinets elèctrics, així com 10 més per a bicicletes elèctriques. D’aquesta manera, continua apostant per alternatives ecològiques en línia amb el que està fent la ciutat de Tarragona pel que fa a energies renovables.

Al pàrquing exterior del centre comercial s’han habilitat les zones d’aparcament i càrrega elèctrica per a cotxes i bicicletes, i a l’interior del centre, a la plaça de restauració, s’han instal·lat les deu places de recàrrega i estacionament de patinets elèctrics. Amb aquestes, el centre posa a l’abast dels veïns tarragonins diverses alternatives de mobilitat zero waste. Cal destacar, que les àrees de pàrquing de Parc Central estan gestionades per la companyia New Capital 2000, especialistes en l’administració integral d’aparcaments.

L’aliança entre Parc Central i Hyundai-Augusta Car posa en valor la identitat avantguardista del concessionari en l’ús d’eines tech i ecològiques, sent l’única marca Full Electric, Full Power que té les cinc tecnologies elèctriques circulant pel carrer: híbrida 48V, híbrida, híbrida-endollable, elèctrica i pila d’hidrogen. Un altre fet destacable del partner és que ha estat la companyia que ha matriculat el primer cotxe de pila de combustible d’hidrogen, el Hyundai Nexe, a Espanya.

En la convicció de contribuir a generar un entorn cada vegada més respectuós amb el medi, Miguel Ángel González, gerent de Parc Central, afirma que “en línia amb el compromís de bones pràctiques ambientals i sostenibles que demostra Parc Central des de l’any 2000 en el que certifiquem el nostre sistema de gestió ambiental amb la norma ISO 14001, instal·lem aquestes àrea de recàrrega sostenible que es proveeixen de fonts certificades d’energia 100% renovables“.

Aixi mateix, el portaveu del concessionari Hyundai-Augusta Car, reforçant el compromís cap a l’ecomobilitat, afirma que “el concessionari porta molt de temps apostant per la sostenibilitat. Avui, afegim un esglaó més a aquesta realitat, acostant al gran públic de Tarragona la nostra aposta de mobilitat sostenible i neta, al costat del centre comercial Parc Central. Una aliança de present i futur, visible en la instal·lació de 4 carregadors elèctrics al pàrquing exterior del centre comercial “. A més, afegeix “sabem que per a un món més sostenible és essencial canviar hàbits de vida, entre ells, la forma de moure’ns. Segur que, amb aquesta acció, Hyundai-Augusta Car i el centre comercial Parc Central ens ajudaran “.

Cal ressaltar que, el centre comercial fomenta accions com el reciclatge de tot tipus de materials i l’ús d’energia procedent de fonts 100% renovables dins les seves instal·lacions per aconseguir un consum responsable. A més, s’ha creat un procediment operatiu per la gestió de residus.

Parc Central avança cap a la sostenibilitat amb aquestes iniciatives, posant en valor l’ecomobilitat com una forma de transport amigable amb el medi ambient. D’aquesta manera reafirma el seu compromís amb el benestar dels tarragonins.