Pablo López torna a Tarragona

Les entrades anticipades sortiran a la venda el dijous 22 d'abril a les 12.30 h

Pablo López durant el concert amb la silueta d'un espectador aquest diumenge 2 d'agost de 2020 al festival de la Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols. ACN

El malagueny Pablo López s’uneix a l’Tarragona Music Festival amb la seva gira ‘Mayday & stay’ i actuarà el proper 1 d’agost a Tarraco Arena.

TC Music, productora de l’esdeveniment, anuncia el concert de Pablo López, emmarcat dins de la gira ‘Mayday & stay’. ‘UNIKORNIO. Onze milions de versos després de tu ‘és l’últim àlbum de Pablo López, que farà gaudir a tots els assistents.

Les entrades anticipades sortiran a la venda el dijous, 22 d’abril, a les 12.30 h al Tarraco Arena. El preu de les entrades és des 35 €.

Mayday & Stay arribarà després de la gira que el passat estiu, ja en pandèmia, el va portar a actuar un senzill format de piano i veu. No obstant això, a Tarragona, tindrà lloc un concert brillant amb gran esceneografía i producció, per fer gaudir als assistents.

Pablo López farà un repàs als temes més coneguts de la seva trajectòria professional ia més, farà gaudir a el públic amb les seves cançons de ‘UNIKORNIO. Onze milions de versos després de tu ‘.

El concert de Pablo López comptarà amb aforament limitat ia més complirà amb les mesures de seguretat establecidades per les autoritats sanitàries, demostrant que la cultura és segura. Serà obligatori l’ús de mascareta i hidrogel, es mantindrà la distància de seguidad i hi haurà diverses entrades al recinte per evitar aglomeracions.
A més, la productora TC Music compta amb un protocol de seguretat molt marcat que garantirà la protecció i la seguretat de el públic assistent.

El protocol de seguretat s’adaptarà a les mesures que marquin les autoritats sanitàries en el moment de l’execució de el concert.